Fotballtrening uke 4

Postet av Jenter 2007 den 25. Jan 2017

Heihei!

Imorgen (torsdag) så er det fotballtrening på årbogen kunstgress kl. 17.00-18.30.

Men.. jeg hadde satt pris på om dere kunne ha sagt ifra om datteren din kommer eller ikke. Jeg forstår og vet at det er mye sykdom i det siste, men litt kjipt at jeg ikke får noe melding om dette. Jeg får av de fleste. Og jeg forstår at det kommer plutselige forandringer. Men de siste to treningene som har vært så har vi vært 4 stk på hver trening, noe som går fint men da vil jeg ha beskjed med tanke på at jeg lager et opplegg, og jeg da ikke kan følge det. Pluss at vi skal starte med 7'er bane og spill i år så dette er noe vi burde komme i gang med.

Hvis dere synes det blir lettere, så kan vi også ta treningen fra 17.30-18.30 :D
Kommentarer

1 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline