Trening Uke 7+referat fra foreldremøte

Postet av Jenter 2005 den 12. Feb 2017

Vanlig trening denne uken.

Mandag 18-19, gymsalen Krokstad skole

Torsdag 17-18.30, kunstgresset Årbogen


Det ble avholdt ett lite foreldremøte torsdag 9/2, etter trening, til ca.19.00.

Jeg fortsetter gjerne som trener, men håper at dere foreldre vet at jeg ikke hverken er proff på fotball eller som trener, og at jentene får det de får nå med meg som trener. Er det ikke bra nok det jeg gjør nå, har jeg dessverre ikke tid eller nok kunnskap til å ta det hakket videre. Jeg fortsetter så lenge jeg har tid og ikke jentene slutter pga. grunn av for dårlig trener ;-) (hvis dere skjønner hva jeg mener). Det er en fin gjeng med jenter, der de fleste fortsatt er der for å ha det gøy og for å være med venner, og jeg tror jentene har det gøy på treninger, selv om både de og jeg kan ha dårlige dager.

Vi er 19 jenter på laget, + 3 som kanskje skal være med noe/innimellom. Det ble tatt opp om vi skulle melde på ett 7'er lag, i tillegg til det 9'er laget som allerede er påmeldt, og det ble det bestemt at vi skulle. Jeg ordner påmelding av dette, og Ove og Mette skal hjelpe til med ett av lagene. Men håper at også andre foreldre stiller opp hvis noe skjer og de/jeg ikke klarer å stille på en kamp. Hvilket lag hvem tar må vi tar når det nærmer seg seriestart og vi prøver å få til i fellesskap å plassere hvem som skal spille på hvilket lag. Kanskje vi etter sommeren bytter på slik at alle får prøvd å spille en 9'er kamp eller to :-).

Jeg hadde ønske om litt hjelp til diverse oppgaver. Jeg hadde ønske om en person som kan ta seg av å melde oss på cup'er ol. Denne oppgaven tok pappa'n til Ida.
Jeg hadde også ønske om en person som kunne ordre litt sosialt for jentene, sånn utenfor banen. Ordne en kveld i bowlinghallen, kanskje en sommeravslutning/juleavslutning ol. Denne oppgaven tok mamma'n til Sarah.
Vi trenger en dugnadsansvarlig, her fortsetter Unni, mamma'n til Moa med den oppgaven.
Vi skulle også ha en person inn i arbeidsgruppa til jentefotballdagen (eller noe i den duren), den oppgaven tok pappa'n til Rikke.
Kjempebra at dere foreldre stiller opp! Takk for hjelpen på forhånd! Husk å stille på dugnader folkens, uten flinke folk som stiller på dugnad er det vanskelig å holde en idrettsforening i gang.
Det er Jenter 2005 og Gutter 2005 som skal arrangere fotballskolen i år, så her må vi alle stille opp!!

Det ble spørsmål om hospitering med andre lag, for de jentene som trenger litt mer utfordring på treninger og har lyst til å spille og prøve seg ett hakk videre/høyere. Dette er noe jeg ikke er noe trygg på, og ikke er flink nok å se hvem som trenger eller ikke. Så hvis dere, eller deres jenter gir uttrykk for at dere ønsker dette, så setter jeg dere gjerne i kontakt med de rette folka, men tør ikke ta på meg oppgaven selv, om å peke ut hvilke jenter dette gjelder eller ikke gjelder. Dere kjenner deres jenter best, og hvis dere tenker at dette kunne deres jente hatt godt av, så skal jeg sende henvendelsen videre.

Håper på å få til en treningskamp, 9'er, før serien setter i gang, slik at jentene vet hva de går til når 9'er serien starter. Info kommer. Jeg skal ta litt teori før de begynner, slik at de vet hvordan offside fungerer og de andre nye "reglene" som gjelder når de nå skal spille 9'er.

Tror dette var det som ble tatt opp, arrester meg gjerne hvis det mangler noe her!

Kjersti


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline