Drafn - IBK 0-6! Seier til damene i serieåpningen

Postet av Damelag den 9. Mai 2017

Etter at den planlagte serieåpningen på Årbogen ble utsatt, fikk IBK damene en ekstra uke med trening før seriestart. Damene har opplagt brukt tiden godt, for i oppgjøret mot Drafn var de det beste laget fra start til slutt.

I en meget offensiv 2-3-1 oppstilling, satte IBK høyt press fra start av kampen, og lot aldri Drafn komme til med sin FFFF som de er kjent for der oppe. Alle forsøk på angrepsspill ble stoppet kontant av IBK damene med rene og harde taklinger.

Etter noen minutter begynte frustrasjonen å spre seg litt i hjemmelaget. IBK fikk til mer og mer spill og det var fullt fortjent da Kiran satte elegant inn 1-0 målet etter 3-4 utsøkte driblinger på midten.

Like etter setter Kiran inn sitt andre for dagen. Denne gang har hun driblet rundt med halve Drafn laget ute på siden før hun setter ballen i mål.

IBKs tredje mål kommer midtveis i første omgang. Kjersti kommer inn på høyre midtbane, og går direkte fra innbytterbenken opp og scorer.

Etter tre tette roet IBK ned tempoet noe og hjemmelaget kom litt inn i kampen igjen. De få gangene de klarte å komme seg forbi det solide IBK forsvaret var Anette som en mur i mål.

I andre omgang bestemte IBK seg for å gå ut og drepe kampen tidlig. Damene økte tempoet fra første omgangen, og Drafn spillerene var ikke i nærheten av å henge med.

Dagens høydepunkt kom etter noen få minutters spill i 2. omgang. Kiran vender bort Drafn midtbanen og skrur ballen knallhardt pp i lengste kryss. Skuddet var så velplassert at ballen satt fast oppe i krysset.

Drafn forsøkte seg igjen på noen spede angrep, men IBK forsvaret med Elin og Lisa i spissen viste muskler i taklingene og gjorde det veldig vanskelig å komme igjennom.

Kjersti og Siri satte inn IBK sine siste to mål på praktfullt vis, og fastsatte sluttresultatet til 0-6.

I duskregnet på noget spesielle Fjell stadion ble raske, tekniske og tøffe IBK damer ble for mye for hjemmelaget.

Seier i den viktige serieåpningen, og vi gleder oss til å følge disse damene utover sesongen!

Drafn - IBK 0-6

Mål: Kiran (3), Kjersti (2), Siri

Tilskuere: (noe usikkert, men trolig flere hundre ila kampen)

IBKs ivrigste: Kiran