Stoppen vintercup 17. - 18. Februar

Postet av Gutter 2005 den 23. Jan 2018

Første test i 2018 var Stoppen vintercup 17. - 18. Februar. Vi var påmeldt to lag til denne turneringen.

IBK gul spilte tre kamper i innledende runder hvor de vant en kamp og tapte to.  Laget presterte meget varierende i de tre kampene, fra "litt passivt" til "meget aktivt" :) . Dette holdt dessverre ikke til finalespill på Søndagen.

IBK blå spilte tre kamper i innledende runder hvor de tapte ett oppgjør, vant ett og spilte en uavgjort. Dette kvalifiserte til kvartfinaler dagen etter. Kvartfinalen var tett og jevn som også endte uavgjort og måtte avgjøres på dramatisk vis i straffespark konkurranse hvor "de blåe" trakk det lengste strået. I semifinalen ble laget hårfint slått ut, men alt i alt en fin erfaring for våre gutter. En engasjerende og fin opplevelse.

Vi gleder oss til fortsettelsen

-Trenerne