Fin innsats i DrammenCup

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 14. Apr 2015

IBK stilte med 3 lag i DrammenCup 2015, og tok med seg 2 pokaler hjem til Årbogen.

Gutter 2002 (bildet) var det eneste av de tre lagene som tok seg til A-sluttspillet, og her hevdet laget seg imponerende godt. I gruppespillet ble det tre strake seire og 8-1 i målforskjell, før Dikemark og så Lommedalen ble slått på vei til semifinalen. Her møtte IBK G2002 Lørenskog, et av Norges beste lag i aldersklassen og med et satsningsnivå som vi i IBK ikke er i nærheten av på noen måter. Gutta fikk seg en fotballeksjon som forhåpentligvis er en inspirasjon til videre fremgang. Også i bronsefinalen ble motstander Korsvoll i tøffeste laget, men det endte med en 4. plass av 32 lag i turneringen, og pokal til laget.

Resultater G2002:
IBK-DBK 4-1 (gruppespill)
IBK-Høvik 3-0 (gruppespill)
IBK-Bækkelaget 1-0 (gruppespill)
IBK-Dikemark 4-0 (8.delsfinale)
IBK-Lommedalen 1-0 (kvartfinale)
IBK-Lørenskog 0-11 (semifinale)
IBK-Korsvoll 0-3 (bronsefinale)

Gutter 2000 deltok i 15-årsklassen og havnet i B-sluttspillet etter 1 seier og 2 tap i gruppespillet. Her ble det først seier mot Ullern 2 i semifinalen, og i finalen ventet Slemmestad. Etter seier 4-3 i finalen ble det jubel og sølvpokal for seieren i B-sluttspillet.

Resultater G2000:
IBK-Asker 0-1 (gruppespill)
IBK-Glassverket 1-0 (gruppespill)
IBK-Sandefjord BK 0-4 (gruppespill)
IBK-Ullern 2 6-5 (semifinale B-sluttspill)
IBK-Slemmestad 4-3 (finale B-sluttspill)

Jenter 2002 spilte i likhet med G2002 9’er-fotball, som er nytt av året i Buskerud Fotballkrets. Det ble 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap i gruppespillet, noe som betydde 3. plass i gruppen og dermed B-sluttspill. Her ble det knepne tap mot Haslum og mot Skiold, og dermed en 4. plass i B-sluttspillet.

Resultater J2002:
IBK-Rælingen 1-6 (gruppespill)
IBK-Solberg 3-0 (gruppespill)
IBK-Høybråten og Stovner 1-1 (gruppespill)
IBK-Haslum 0-2 (semifinale B-sluttspill)
IBK-Skiold 3-4 (bronsefinale B-sluttspill)

Vi gratulerer alle lagene med god innsats.