Vel gjennomført cup

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 30. Jun 2015

En spent gjeng møter på Årbogen dagen før dagen. Det er IBK MotorForum cup som står for tur. Vi er 6 stykker i styret, hvor kun en av oss har vært med på dette før.

Det er mye som skal på plass: Klargjøring av baner, Rigging av kiosk, sette utemøbler på plass, bære mål, klargjøring av premier, henge opp bannere, ta imot kaker, hente varer, bære varer osv osv.

Jeg vil rette en stor takk til banemannskapet og anleggsansvarlig i Birkebeineren, de sto på og hjalp oss med klargjøringen hele kvelden.

Se bildegalleri fra cupen!

Så kom dagen! For å gjennomføre en vellykket cup, er det viktig med dugnadsånd og frivillighet. Når jeg ser folk gjør dette med et smil rundt munnen blir jeg stolt av å være en del av klubben vår. Så takk til alle foreldre som stilte som parkeringsvakt, kioskvakt bakte kaker mm

Det skulle spilles til sammen 119 kamper fra klokken 08.30 til 17.30. Det var til sammen ti baner det skulle dømmes på samtidig. Takk til de unge flotte dommerne våre og ansvarlig her.

Til slutt vil jeg takke styret, sammen har vi bidratt til at flere hundre barn og voksne har hatt en super dag på vårt flotte idrettsanlegg. Vi har lært mye, noe som gjør at vi kan spisse oss enda bedre frem mot cupen neste år.

Håper jeg har dere med på laget neste år! Leser du dette og ønsker å være med i styret så ta kontakt.

God sommer!

Tove Aasen