G2001 vinnere av Kretsens Pokal!

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 23. Okt 2015

G14: IBK-SLEMMESTAD 4-0:

Det var en spent gjeng som skulle spille sin siste seriekamp på G14 torsdag kveld på Årbogen. Med seier ville nemlig gutta bli seriemestere, og vinne Kretsens Pokal! Laget hadde ikke sluppet inn mål på de siste fem seriekampene, men ville de klare å følge opp når det gjaldt som mest?

Gutta holdt nervene under kontroll og styrte kampen fra A til Å. Med seier 4-0 var det aldri noen tvil om hvor Kretsens Pokal skulle havne. Når Solberg, det eneste laget som kunne frarøve IBK seriemesterskapet, i tillegg tapte så ble det et overlegen seriegull til IBKs fantastiske 2001-lag, fem poeng foran neste lag.

Foran fullsatte tribuner og stormende jubel på Årbogen kunne dermed kaptein Sebastian gå frem og ta i mot pokalen fra fotballkretsens representant etter matchen!

Vi gratulerer igjen trenere, spillere og foreldre med en kjempesesong. 2001 har lenge vært sett på som IBKs mest lovende årgang og det er utrolig morsomt å se at gutta tar stadig nye steg. Vi er stolte av dere!

På kveldens IBK-lag spilte disse guttene:
Kim Waage, Mathias Roa Gran, Krystian Mazurkiewicz, Martin Delbæk, Henrik Vigdal Olsen, Sebastian Høyvik Skjold, Vebjørn Selvli Nordhagen, Arianit Shala, Isak Furubotten Thune, Marius Perry Mathiesen, Herman Skoglund, Herman Magnussen, Sander Laksholm, Necmeddin Han Tuzkaya, Petter Olseth Kortvedt og Andreas Smith Fagerhøi.

Lagets trenere: Frode Laksholm, Svenn Skjold og Magne Krogsund.

En stor takk skal også den alltid like engasjerte foreldregruppa ha!