Rekordtidlig seriestart for G16

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 8. Mar 2016

Til helgen starter Tippeligaen 2016, men enda tidligere start har det vært for G16 Kval interkrets i Buskerud. Med hele 15 påmeldte lag i kvalifiseringen til høstens interkretsserie ble første seriekamp i denne serien spilt allerede den 28. februar! IBKs G16-lag (2000/2001) starter sine mange seriekamper førstkommende fredag, når Eiker/Kvikk kommer til Årbogen.

2001-årgangen vant som mange vil huske Kretsens Pokal for G14 i fjor høst, og gruppa er nå slått sammen med 2000-gjengen der flere allerede har fått offisielle debuter på IBKs A-lag. Flere 2001-spillere er også med og hospiterer med A-laget nå i vinter, og sist helg fikk 14-åringen Sebastian Skjold sine første minutter med seniorfotball i A-lagets treningskamp mot Steinberg.

Det er med andre ord et ungt og lovende G16-lag som skal matches i Kval interkrets gjennom seinvinteren og våren. Hele 13 kamper (Åssiden har trukket sitt lag) skal laget spille frem til den 5. juni, før det er bestemt om gutta skal spille Interkrets eller Kretsens Pokal til høsten

Serieåpningen spilles altså på fredag, kampstart kl. 19:30 på Årbogen kunstgress.