2-1 seier i serieåpningen

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 8. Apr 2016

Lagmoral, entusiasme og innsats stod i fokus.

Kveldens kamp mellom Birkebeineren og Haugfoss ble en jevn batalje. Seiersmålet kom i det 90-ende minutt, og gutta kunne endelig feire en velfortjent triumf allerede i første seriekamp. Moro for klubben, laget og dessuten et fint publikumsantall.

Kampen startet imidlertid litt famlende, det var jo tross alt serieåpning. Generelt mye positivt spill, lagdelene henger bra i sammen. Vi skaper en del sjanser, og ikke minst slipper motstander lite til. Lovende å se en ung og nykomponert midtbane fungere så bra i sammen, hvor debutant Sebastian faktisk holder 2001 årgang. Alle spillerne viser lagmoral, entusiasme og innsats det står respekt av, og sånn er det på treningsfeltet også. Gratulerer med seieren.

Kampfakta:

Marius Enger Sæthre, Dardan Krasniqi, Marius Selvli Nordhagen (Sigurd Tveiten 72 min), Pål Alexander Marcussen, Even Hansen, Vegard Bratterud Jordan (Herman Selmer 89 min), Sebastian Høyvik Skjold, Tobias Andre Carlsen, Kenneth Alexander Johansen Dahl, Baldur Gunnarson, Simen Eknes Løsengen (Dionis Avdimetaj 67 min)

0-1 43 min Haugfoss, 1-1 45 min Selvmål (Assist Pål), 2-1 90 min Baldur (Assist Sigurd)

Gule kort IBK: Marius N, Even og Tobias

Sjanser IBK: 6-7

Cornere IBK: 8

(Bruker lagbilde fra 2015, må få tatt en nytt et)