Marginer imot for Birkebeineren i kveldens kamp mot Steinberg

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 22. Apr 2016

Ufortjent tap 2-3 mot Steinberg.

I kveldens nabooppgjør mellom Birkebeineren og Steinberg tok hjemmelaget tak i kampen fra start. De første 5 min hadde vi taket på kampen, og etter et godt angrep var kun stolpen i veien for at vi hadde vært i ledelse. I stedet er det Steinberg som tar ledelsen i sitt første angrep innlegg fra venstre kant. Tobias blir felt innen for 16 meter uten noen reaksjon fra dommer, heldigvis rister han smellen av seg etter litt behandling.

Det er derfor herlig når vi får redusering etter 23 min på en fin kontring hvor Marius header inn til Baldur som scorer sikkert nede i hjørnet. Nytt mål av Baldur etter 37 min, etter pasning fra Vegard og vi leder 2-1. Kjedelig at bortelaget får straffe som de setter i mål like før pause, og da er vi like langt.

Tidlig i 2 omgang tar Steinberg ledelsen 2-3, innlegg fra høyre kant. Derfra og ut har Birkebeineren mesteparten av banespillet. Kenneth er igjennom nærmest på blank goal. Even har to avslutninger i stengene, og vi har flere cornere og avslutninger. Ballen vil bare ikke inn i kassa. Som lag står gutta godt fram, viser fram mye godt og sikkert pasningsspill. Mye god kommunikasjon innad i gruppa. Uheldigvis er marginene ikke på vår side i kveld. Med tilsvarende innsats blir det uttelling i kampene fremover. Veldig mye ungt talent.

Kampfakta:

Troppen:

Marius Enger Sæthre, Even Hansen, Pål Alexander Marcussen, Dardan Krasniqi, Marius Selvli Nordhagen (Sigurd Tveiten46 min), Herman Selmer (Doni Avdimetaj74 min), Vegard Bratterud Jordan, Sebastian Høyvik Skjold , Tobias Andre Carlsen, Kenneth Alexander Dahl, og Baldur Gunnarson. Ubenyttet: Sjur Sveia Krossen og Sander Laksholm.

0-1 6 min Steinberg, 1-1 23 min Baldur (Marius), 2-1 37 min Baldur (Vegard),42 min 2-2 Straffe Steinberg, 2-3 52 min Steinberg

Gule kort: 1 til Kenneth, (2 gule til Steinberg)