Modum ble for sterke i kveldens oppgjør.

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 6. Mai 2016

Jevn 1. omgang, tungt i 2. omg etter rødt kort

Birkebeineren tok kommandoen fra start, og var farlig frempå 2 ganger før det var gått 5 minutter. Vi pådrar oss et gult kort, hvor Magnus og et Modum angriper smeller sammen i en hodeduell. Etter litt medisinsk konsultasjon blir heldigvis begge spillere klare igjen. Selv om Modum har mest ballinnhav er omgangen totalt sett jevn, både med sjanser og cornere. Ved ca. halvspilt omgang tar imidlertid bortelaget ledelsen, noe som holder seg til pause.

Det ble foretatt et spillerbytte til 2 .omg, og vi satset på utligning. I stedet så er vi noe uheldige med tidspunktet på scoring nr. to for Modum, for laget har til nå holdt seg til kampplanen. Når Magnus litt senere blir belønnet med nok et gult kort blir det tungt. Modum tar over hele styringen av kampen nå og skaper flere sjanser. Vi gjør flere bytter, og det tar etter hvert på å være 10 spillere. Nok en ung spiller får sin A-lag debut i dag, det er Sander Laksholm. Ikke noen lett oppgave i denne matchen. 4 minutter før slutt lager Modum sitt 3 mål, og det blir et til i siste minutt. Oppsummert hang hjemmelaget godt med, frem til vi ble redusert til 10 mann. Modum var et solid lag som sikkert kommer til å kjempe i toppen helt inn da de enda ikke har avgitt poeng. Vi må komme sterkere tilbake.

Kampfakta:

Marius Enger Sæthre, Sigurd Tveiten, Magnus Pettersen, Pål Alexander Marcussen. Even Hansen, Dardan Krasniqi, Herman Selmer (Simen Eknes Løsengen 46 min), Said Mohamed Sharif (Sander Laksholm 78 min), Sebastian Høyvik Skjold(Anders Dahl 83 min), Baldur Gunnarson, Kenneth Alexander Johansen Dahl( Vegard Bratterud Jordan 69 min) Ubenyttet: Sjur Sveia Krossen

0-1 21 min, 0-2 58 min, 0-3 86 min,0-4 90 min.

Gule Kort: Dardan Krasniqi, Magnus Pettersen 2 stk. (rødt), Modum 1 gult.