Uheldige scoringer felte IBK borte mot HBK 2 på Aka arena 12 mai.

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 15. Mai 2016

A-laget tapte 2-0 i torsdagens bortekamp i 4 div.

Vi forventet nok et jevnt og tett oppgjør mot Hønefoss BK, og de av våre supportere som hadde tatt turen fikk nettopp det. Hjemmelaget var et spillende og ballsikkert lag. Birkebeineren gav god motstand og selv om HBK både har ballen mest og skaper noen flere sjanser enn oss henger IBK bra med. Kjedelig at i det første omgangen nærmest er over, tar HBK ledelsen 1-0. Var det et frispart til IBK i forkant? Surt å gå til pause med den i fleisen, men det er fortsatt håp.

Etter de første minuttene etter pause varter Marius opp med et par veldig gode redninger og holder oss inne i kampen. Deretter legger vi press på hjemmelaget og kommer til 3-4 fine muligheter til å utligne, kun marginer, dyktighet og overblikk i mot. Så sjansen for poeng var der. Men under 10 min før slutt står det 2-0, pingpong mellom keeper, utespiller og stanga etter corner. Vår keeper Marius fremstår imidlertid med trygghet for hele laget. Gode involveringer og igangsettinger. Det er gjennomført også mer ro i spillet for IBK denne sesongen. Sett opp mot HBK 2 , som nok vil henge med i toppen fremover var denne kampen lovende. De kom til flere avslutninger enn oss og målene kom for oss på uheldig tidspunkt i 1.omg og på tilfeldighet i 2.omg, men HBK var et strå bedre enn IBK denne kvelden.

Kampfakta:

Troppen: Marius E. S., Dardan (Sigurd 46 min), David, Pål, Doni, Vegard (Sander 84min), Simen (Sebastian 61 min), Said ( Simen inn igjen 84 min), Tobias, Kenneth, Baldur.

Ubenyttet: Sjur

Gule kort : HBK 1 gult, IBK 3 gule (Tobias, Doni og Sander)

1-0 45 min HBK

2-0 82 min HBK