Tjøme Cup 2016

Postet av Jentefotball den 16. Okt 2016

Tjøme IL arrangerte i helgen jentecup på Ormelet Kunstgressbane for 6.gang. Cupen har kun har fokus på jenter og fotball med mulighet for overnatting m/middag, diskotek og frokost.

IBK stilte med både jenter 13 og jenter 15 jentene fikk vært mye sammen på kampområdet og aktivitetene.

Jenter 15 møtte Tie, DBK og Grüner Lilla i 3 tette kamper i det innledende spillet. Det ble poengdeling mot DBK og ellers to knepne tap. Noen av banene var veldig trange, og spillet ble preget av mange tilfeldigheter. I kampen mot DBK, var det en større bane som passet IBK jentene bra.

Jenter 13 laget møtte Abildsø, Tjøme og Nøtterøy i puljespillet, og hadde veldig god innsats mot ett år eldre jenter. Det ble tap i alle kampene, men jentene viste i perioder at de holdt godt følge. Spesiellt i møtet med Abildsø J14 spilte de godt mot laget som tok seg til semifinalen i A sluttspillet.

I sluttspillet ble det tap for Bøler og Årvoll etter en lang dag to med flere kamper for begge lag.

Alt i alt et godt arrangement, god matching, og hyggelig sosialt både for spillere og voksne som frister til gjentagelse neste år.