Storfint besøk fra Liverpool på Årbogen lørdag 19.11.2016

Postet av Jentefotball den 13. Nov 2016

Lørdag 19.11.2016 kl 11:30 får IBK besøk av Ian Thompson (trener og talentspeider for Liverpool FC farmerlag) og Robbie MC Caldon fra UK sports and events. Ian Thompson vil holde trening for jente og guttelag samtidig som klubben har møte med UK sports and events.

Ian Thompson har arbeidet som profesjonell talentscout for Liverpool FC, i tilegg til å være trener på Melwood academy. Han reiser mye rundt i Europa og ser på kamper og cuper for å finne fremtidige fotballspillere.

Robbie MC Caldon eier av UK sports and events, Liverpools mest kjente reisearrangør innen sportsreiser. Disse samarbeider med Liverpool, Everton og Manchester City, og leier inn personell etter behov slik som Ian Thompson. De er arrangør av Liverpool FC fotballskoler i hele Norden og har samarbeid med Vang toppidrett i Norge.