JULEAVSLUTNING 🎅

Postet av Jenter 2007 den 29. Nov 2016

Da er klubbhuset booket til juleavslutningen . Vi kunne ikke få klubbhuset den 2.des som ble snakket om på møtet pga. Juleavslutning hos styret, så den ble flyttet til 3 des.

Vi ble enig om at hver betaler 150 kr til overnattingen, vi skal bestille pizza, brus og potetgull .

Oppmøte kl. 18
Vi spiser rundt 19:30
Jentene må ha med seg dyne/sovepose, pute og madrass .
Tenkte det kunne vært gøy om jentene hadde dratt ut å spilt litt fotball etter at dem har spist, så ta med noe varmt å ha på seg og fotballsko 😀
Håper at alle har lyst og anledning til å komme 😀
Vi avslutter kl 10.

Jeg trenger hjelp fra dere til å gjennomføre dette både i starten og slutten .
Det blir mye styr å få dem på plass og så må vi rydde og vaske etter oss.

Vi burde være 2 voksen som overnatter med jentene, tror det blir for mye for Elinborg å være alene med de, så da håper jeg at noen kan være med meg og hvis flere ønsker å være da er det bare å si ifra :)

Fint om dere gir meg tilbakemelding om hvem kommer før fredagen den 2 des , så jeg får vite hvor mye jeg må kjøpe av brus og mat.

Dere kan enten vippse på meg eller legge det inn på kontoen min .

Hilsen Lina
Tlf 47623224