IBK Juniorfotball søker hovedtrener G16

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 8. Des 2016

Vi søker ny hovedtrener for 2017-sesongen til vårt G16-lag. G16 vil for neste sesong være bestående av spillere født i 2001 og 2002. Dette er to av de mest lovende årgangene vi har hatt i IBK på mange år.

Vårt G2001-lag har markert seg på flere områder de siste årene. Blant annet vant dette laget Kretsens Pokal for G14 i 2015. I årets sesong spilte disse spillerne i G16-klassen sammen med 2000-årgangen, og klarte seg meget bra i Kretsens Pokal for G16 til tross for at stammen av laget var ett år yngre enn sine motstandere. Dette laget tok seg også helt til finalen i DrammenCup før seriestart. Flere av spillerne spilte jevnlig på IBKs A-lag i 4. divisjon i 2016.
Også 2002-årgangen har gjort det bra de siste årene og ligget stabilt blant de 8-10 beste lagene i Buskerud.

For 2017-sesongen vil spillerne født 2001 og 2002 være slått sammen til én treningsgruppe på ca 35 spillere. Det vil etter planen bli påmeldt 3 lag, hvorav 2 lag i G16-serien og 1 lag i G15-serien. G16-1 vil spille vårsesongen i Interkrets Kval, og hovedtreneren vil være hovedansvarlig for dette laget.

Treneren vi søker har et brennende ønske om å utvikle unge spillere, med tanke på både fotballmessige og menneskelige ferdigheter, i henhold til IBK Fotballs Sportsplan. Han/hun får med seg assistenttrenere og øvrig lagsapparat, og jobber i team med disse. Treneren vil ha hovedansvaret for planlegging og gjennomføring av treningene, og kampansvaret for G16-1.

Av trenerkurs bør treneren ha minimum NFF C-lisens eller tilsvarende. En allsidig spiller-/trenerbakgrunn og menneskelige egenskaper vil kunne kompensere for dette. IBK juniorfotball vil også kunne tilby trenerkurs for den rette.

Godtgjørelse etter nærmere avtale.

Ta kontakt med Arne Marcussen på arnemarcussen27@gmail.com/94798880, eller send en mail til fotball@ibk.no.

Velkommen på laget!