Kick off 2017 med landslagsspiller på Årbogen

Postet av Jentefotball den 8. Jan 2017

Landslagsspiller Synne Skinnes Hansen tok turen til Årbogen søndag 08.01 for å møte og trene de eldste jentene i IBK.

Hun fortalte om sin karriere fra hun spillte barnefotball i Hvittingfoss, hvor hun var med på med både fotball og håndball til langt ut i ungdomsskolen. Da hun var på alder med våre jenter, hente det at hun ble tatt ut på sonelag, men måtte sitte på innbytterbenken i starten. Etterhvert fikk hun spille mye og ble senere tatt ut på landslagssamlinger. Hun gikk på toppidrettsgymnas, som var veldig kjekt når hun måtte reise mye med landslaget. I dag spiller hun på Norges landslag sammen med blant andre Ada Hegeberg.

Jentene stilte mange gode spørsmål i møtet og fikk etterhvert autografer på sko og drakter de hadde med.

Etter møtet holdt Synne en treningsøkt tilsvarende det som de kjører i Lillestrøm hvor hun spiller til daglig. Økten var delt i tre hoveddeler med oppvarming, tekniske øvelser med spesielt fokus på orientering, og til slutt avslutningstrening med spill i overtall. Det store høydepunktet kom da jentene mestret å ta overlapp på siste øvelse slik de hadde trent på tidligere i økten.

Veldig fin oppstart i januar på 2017 sesongen, hvor jentene lærte mye om hva som skal til for å bli skikkelig god, og gjennomførte en impoenerende bra oppstartsøkt etter lang juleferie.
Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline