Vi er over 100 IBK-jenter som spiller fotball fordi det er GØY!

Flere og flere jenter spiller fotball! Mange ønsker å være med på flere idretter, for eksempel fotball om sommeren og håndball på vinteren.

Flest mulig, lengst mulig

IBK er en breddeklubb som gjør det enkelt for engasjerte foreldre å bidra, og der målet er å beholde flest mulig barn i organisert aktivitet lengst mulig.

Hos oss får alle spille like mye! Det gjør ikke noe om man ikke har spilt før, eller at man ikke er noe god. Etter hvert når man har vært med litt på treninger, lærer man mye og får til mer og mer.

Hvem er du?

Du er jente som kanskje har spilt fotball før, eller ikke i det hele tatt, og som har lyst til å bli med oss og sparke fotball. Enkelt og greit!

Du trenger ikke binde deg til en avtale med en gang, bare møt opp på en trening så kan du prøve og se litt hvordan det er før du bestemmer deg.

Vi lover å ta godt imot deg!

Flere jenter spiller fotball

«Jeg spiller fotball fordi det er gøy!»
- Charlotte 12 år

«Jeg spiller fotball fordi det er gøy og fordi jeg har så mange venninner her!»
- Henriette 10 år

«Det er gøy med fotball fordi vi kan få is i kiosken og bade etter kampene»
- Thea 7 år

Grupper og lag