Registrering av spiller i IBK

1. Gå til siden http://minidrett.nif.no
  2. På Min Idrett:
    1. Hvis barnet allerede er registrert med bruker i MinIdrett, klikk på «Logg inn» øverst til høyre.
    2. Hvis barnet ikke er registrert, klikk på «Ny bruker» til venstre for Logg inn-knappen og føl anvisningene for å opprette en ny brukerprofil. Logg deretter inn med fremgangsmåten i 2-1
  3. Etter innlogging kommer man inn på barnets profil i Min Idrett. I menyen øverst på siden klikker du så på «Medlemskap».
    1. Hvis «Birkebeineren, IF» allerede står i listen over klubber; klikk på «Birkebeineren, IF». Til høyre velger du de idrettene barnet vil delta i ved å huke av i de riktige avkrysningsboksene.
    2. Hvis «Birkebeineren, IF» ikke står i listen over klubber; klikk «Finn ny klubb» og skriv inn «Birkebeineren». Klikk på Birkebeineren, IF» og velg fotball (evt andre idretter du ønsker å melde på i) til høyre.
  4. Når du klikker på «Send søknad» er barnet påmeldt i IBK fotball.

Spørsmål?

Kontakt medlemsansvarlig Thomas Midje